Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kulkija!

Blogikirjoitukset

<  1  2  3  4 
Blogin julkistamisjännä
18.04.2018 18:26 | Noel

Kaikki on tapahtunut hämmästyttävän nopeasti. Kaksi viikkoa sitten turhauduin, kun en löytänyt yhtä ainutta muunsukupuolisuuteen liittyvää blogia. Siitä se ajatus sitten lähti. Koska mottoni on "ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa", tässä sitä nyt ollaan. Olen vajaan viikon aikana luonut itselleni blogin ja palannut samalla entisen harrastukseni, kotisivujen duunailun/koodauksen, pariin.

Ihmisenä sitä luontaisesti yrittää etsiä kaltaisiaan ympärilleen ja kuulua ryhmiin. Näiden ryhmien ja muiden ryhmien välille syntyy sitten mielessä eroavaisuuksia, joilla aletaan myös määrittämään itseä. Muunsukupuolisuus on sellainen ominaisuus, johon on hankalaa löytää viiteryhmää tai vertaistukea. Tämä ajatus kannusti minua perustamaan tämän blogin.

Törmään itse arjessa toistuvasti erinäisiin ennakkoluuloihin koskien sukupuoli-identiteettiäni, mikä on toisaalta täysin ymmärrettävää mutta samalla minulle usein äärimmäisen turhauttavaa. Olen pitkään miettinyt, miten voisin edistää tietoutta siitä, millaista on elää muunsukupuolisena yhteiskunnassa, jossa kyseistä identiteettiä ei tunnisteta. Toivon kovasti, että tästä blogista tulee vielä sellainen kanava. 

Tarkoitukseni on pitää kirjoitukseni mahdollisimman avoimina ja rehellisinä, sillä näin uskon pitäväni blogini samalla helposti lähestyttävänä ja aitona. Draaman kaarilta tuskin kuitenkaan kokonaan vältytään, onhan tämä elämä joskus melko dramaattista. Joskus on hyviä hetkiä ja joskus vituttaa - tulen siis täällä hyvinkin todennäköisesti käymään läpi kaikenlaisia tuntemuksia laidasta laitaan.

Olen aina pyrkinyt olemaan avoin identiteetistäni, sillä eihän kukaan muuten voi edes oppia ymmärtämään itselle vierasta asiaa. Pyrin jatkamaan avoimuutta myös täällä. Kannustan siis ehdottomasti kommentoimaan blogikirjoituksiani ja kysymään, jos mieltäsi jää askarruttamaan jokin asia. Näin alkuvaiheessa kaikenlainen palaute on muutenkin tervetullutta ja toivottua.

Mahtavaa että päädyit lukemaan ekaa kirjoitusta munlaisesta elämästä!

P.S. Jännittää muuten ihan perkeleesti minkälaisen vastaanoton tää mun blogi saa...


( Päivitetty: 18.04.2018 23:26 )

 - Noel | Kommentit (1)Kommentoi
<  1  2  3  4 RSS

©2018 Munlaista elämää - suntuubi.com