Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kulkija!

Blogikirjoitukset

Salilla käyminen
19.06.2018 20:39 | Noel

Mulle salilla käyminen on ehdottomasti tehokkain keino vähentää dysforiaa. Rakastan sitä tunnetta, kun lihakset ovat aivan tulessa, vielä parempaa on tosin treenin jälkeinen olo (kyllä, olen riippuvainen endorfiineista). Parasta on kuitenkin se, kun huomaa kehittyneensä. 

Oon nyt lyhyen opiskeluaikani ajan käynyt Campussportin saleilla. Ostin myös kesäjäsenyyden, mutta matkaan tuli muutama mutka. Mulla on Campussportilla kaksi vakkarisalia, koska niihin pääsee menemättä pukuhuoneisiin. Kesällä just nää kaks salia on kuitenkin kiinni.

Kävin sitten tossa muutama viikko sitten tutustumassa yhteen toiseen saliin, mutta se reissu päättyikin suunnattomaan ahdistukseen. Kyseiselle salille ei siis pääse kulkematta sukupuolitettujen pukkareiden läpi. Hassuinta tässä on se, että salille on olemassa ovi suoraan käytävästä, mutta se on lukittu. Laitoin asiasta sähköpostia Campussportille, ja he ottivatkin palautteen nöyrästi vastaan. Jostain syystä heidän mukaansa tätä ovea ei kuitenkaan voi ottaa tällaiseen kulkukäyttöön. Pisteet Campussportille siitä, että he jopa kysyivät, onko muita asioita, joissa voisivat huomioida muunsukupuoliset. Harmi vaan, ettei millään muilla jutuilla ole oikein väliä, jos salille ei edes pääse kulkematta kaksijakoisesti sukupuolitettujen tilojen läpi. Mulla on kyllä kotona suihku, johon voin mennä treenin jälkeen, kunhan sinne salille vain pääsisi.

Miksi en sitten voi käyttää naisten tai miesten pukkareita? Koska mulle huudetaan todennäköisesti molemmissa, koska kumpikaan ei ole mulle yhtään oikeampi vaihtoehto tällä hetkellä, ja koska molemmat vaihtoehdot aiheuttaa ahdistusta ja dysforiaa.

Nyt löysin itselleni kesäksi korvaavan salin, nimittäin Kupittaan urheiluhallin kuntosalin. Kymppikortti oli kohtuuhintainen ja helppo hankkia, mutta parasta oli, ettei multa kysytty sukupuolta eikä henkilötunnusta! Kuukauden salietsintöjen jälkeen voin todeta, ettei ole helppoa löytää salia, jossa a) ei sukupuoliteta asiakkaita, b) salille pääsee muualtakin kuin sukupuolitettujen pukkareiden läpi ja c) on mahdollisuus määräaikaiseen sopimukseen ilman kaiken maailman aloitus-, lopetus- ja taukomaksuja.

Ylimääräisellä kolmenkympin sijoituksella säästyin luultavasti paljolta ahdistukselta ja elokuussa voin taas palata toiselle vakkarisalille. Oon ihan tyytyväinen, mutta vähän harmittaa tää ylimääräinen vaivannäkö, joka tähän nyt vaadittiin.

Hyvää kesää arvoisat lukijat!


 - Noel

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
RSS

©2019 Munlaista elämää - suntuubi.com