Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kulkija!

Blogikirjoitukset

Alun epävarmuutta
21.04.2018 21:11 | Noel

Jos et ole vielä lukenut ensimmäistä blogitekstiäni, skrollaa vähän alas päin! :)

Blogin julkistamishetki on käsillä, ja huomaan viivytteleväni odottaen sitä oikeaa hetkeä. Olen nyt pari päivää tutkaillut ajatusketjujani tähän liittyen ja tehnyt mielenkiintoisia havaintoja.

Olen ollut pääasiassa innostunut tästä projektista, mutta jännitys ja pelko kuuluvat tietysti tapani mukaan asiaan. Olen kuitenkin yllättynyt joistakin ajatuksistani. Minun on ollut tarkoituksena julkaista linkki tänne sekä twitter- että instagram-tililläni. Näistä jälkimmäinen tuntuu todella kuumottavalta. Helpottaakseni suunnitelmani toteuttamista, prosessoin nyt pelkoni tähän.

"Sen jälkeen, kun julkaisen tän blogin osoitteen mun somessa, tänne eksyy varmasti paljon tyyppejä, jotka tuntee mut. Jotkut teistä on tutustunu muhun parin viimeisen vuoden aikana, toiset taas on saattanut tuntee mut vaikka alakoulusta asti. Te  jälkimmäiset kuumotatte mua. Mä en oo ollu teille välttämättä koskaan ulkona kaapista somen ulkopuolella, ja te voitte kokee tän jutun tosi eri tavalla kuin ne, jotka on vasta tutustunu muhun. Tässä teille pari sanaa. Mä en oo aina ollut Noel, mut mä oon aina ollu sama ihminen kun nyt. Mä en oo koskaan ollu tyttö enkä poika, vaan oon aina ollu mä. Mulla ei vaan aina oo ollu mahdollisuutta tajuta sitä tai sanoja kuvata mun kokemusta. Oon onnellisempi kuin ikinä ennen elämässäni. Mä saan ja uskallan olla oma itseni, enkä anna muiden vaikuttaa siihen enää - toisin kuin ennen.  Uskon, että moni teistä ottaa tän koko jutun ihan positiivisesti, mutta uskon myös, että joukkoon mahtuu muutamia, jotka hämmentyy tosi paljon tai pitää mua jotenkin outona feikkinä, joka hakee turhaa huomiota. Tai sitten puhun vaan omista epävarmuuksista, en tiedä, eikä sillä oikeestaan oo edes väliä. Outouden myönnän, mutta feikkiyttä en kyllä itessäni tunnista. Haluan vain todeta, että teen tän kaiken vaan siksi, että mä ja muut muunsukupuoliset oltais vielä joskus tiedostettu osa yhteiskuntaa."

P.S. Tunnet mut tai et, suosittelen vähän tunnustelemaan omaa olotilaasi lukiessasi mun tekstejä, saatat oppia itsestäsi uutta! 


 - Noel

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Kommentit

Tää on ihan huippu. Oot kaikessa aitoudessas todella ihastuttava ja ihailtava. Toivoisin sun rohkeutta myös itselleni! Aiemman postauksen kommentin innoittamana pyytäisin et sä kirjottaisit jotain parisuhteista. Mua on aika mietityttänyt se että keihin te muun sukupuoliset ihastutte. Onko sulle esim aivan sama onko seurustelukumppani tyttö vai poika? Onks kaikki tässä vaan ihan erilaisia?

- Ihailija - 22.4.2018 12:58

Vastaus
Hei kiitos ihanasta kommentista ja hyvästä aihe-ehdotuksesta. Tulen varmasti toteuttamaan ton tässä piakkoin :)

Kommentoi


RSS

©2019 Munlaista elämää - suntuubi.com