Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kulkija!

Blogikirjoitukset

Blogin julkistamisjännä
18.04.2018 18:26 | Noel

Kaikki on tapahtunut hämmästyttävän nopeasti. Kaksi viikkoa sitten turhauduin, kun en löytänyt yhtä ainutta muunsukupuolisuuteen liittyvää blogia. Siitä se ajatus sitten lähti. Koska mottoni on "ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa", tässä sitä nyt ollaan. Olen vajaan viikon aikana luonut itselleni blogin ja palannut samalla entisen harrastukseni, kotisivujen duunailun/koodauksen, pariin.

Ihmisenä sitä luontaisesti yrittää etsiä kaltaisiaan ympärilleen ja kuulua ryhmiin. Näiden ryhmien ja muiden ryhmien välille syntyy sitten mielessä eroavaisuuksia, joilla aletaan myös määrittämään itseä. Muunsukupuolisuus on sellainen ominaisuus, johon on hankalaa löytää viiteryhmää tai vertaistukea. Tämä ajatus kannusti minua perustamaan tämän blogin.

Törmään itse arjessa toistuvasti erinäisiin ennakkoluuloihin koskien sukupuoli-identiteettiäni, mikä on toisaalta täysin ymmärrettävää mutta samalla minulle usein äärimmäisen turhauttavaa. Olen pitkään miettinyt, miten voisin edistää tietoutta siitä, millaista on elää muunsukupuolisena yhteiskunnassa, jossa kyseistä identiteettiä ei tunnisteta. Toivon kovasti, että tästä blogista tulee vielä sellainen kanava. 

Tarkoitukseni on pitää kirjoitukseni mahdollisimman avoimina ja rehellisinä, sillä näin uskon pitäväni blogini samalla helposti lähestyttävänä ja aitona. Draaman kaarilta tuskin kuitenkaan kokonaan vältytään, onhan tämä elämä joskus melko dramaattista. Joskus on hyviä hetkiä ja joskus vituttaa - tulen siis täällä hyvinkin todennäköisesti käymään läpi kaikenlaisia tuntemuksia laidasta laitaan.

Olen aina pyrkinyt olemaan avoin identiteetistäni, sillä eihän kukaan muuten voi edes oppia ymmärtämään itselle vierasta asiaa. Pyrin jatkamaan avoimuutta myös täällä. Kannustan siis ehdottomasti kommentoimaan blogikirjoituksiani ja kysymään, jos mieltäsi jää askarruttamaan jokin asia. Näin alkuvaiheessa kaikenlainen palaute on muutenkin tervetullutta ja toivottua.

Mahtavaa että päädyit lukemaan ekaa kirjoitusta munlaisesta elämästä!

P.S. Jännittää muuten ihan perkeleesti minkälaisen vastaanoton tää mun blogi saa...


( Päivitetty: 18.04.2018 23:26 )

 - Noel

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Kommentit

(En viien minuutin miettimisen jälkeen keksiny tälle viestille mitään sopivaa alkua joten hyppään suosiolla sen yli)
Ihan supersiistiä, että perustit tän blogin! Vaikka ite en muunsukupuolinen tai trans oo, nii nää asiat on kiinnostanu mua niin kauan ku niistä ekan kerran oon kuullu. Joitaki juttuja oon lueskelluki, mutta kuten sanoitki, en oo aiheeseen liittyviin blogeihin törmänny koskaan. Voisin hyvin kuvitella lukevani tätä sun blogia tulevaisuudessakin. Siistii et sä ja moni muu uskaltaa rohkeesti olla se joka on vaikka poikkeeki "massasta", pitäs kyl paljo enemmä etenki nuoria valistaa muunsukupuolisuudesta yms!

Kävin kurkkimassa sun Instagramia ja pakko sanoo, et oot ihan hirveen upee ja sitä on myös sun lauluäänes!

(+Jos saa toivoo, mistä asioista voisit tänne kirjottaa, nii ehottomasti ainaki siitä, että mitä muunsukupuoliselle/transihmiselle ei kannata/kannattaa sanoa, koska itteeni vähän pelottaa että loukkaan jotaki käyttämällä väärää termiä tai sanomalla jotain muuta tyhmää.)

- Secretum - 18.4.2018 21:32

Vastaus
Moi! Kiitos aivan ihanasta palautteesta <3 Mulla on tonne infoa-kategoriaan rakenteilla juuri mainitsemasi tyyppiset ohjeet. Ne ovat viimeistelyä vailla ja tulevat näkyviin vielä tän viikon aikana. Jos eksyt tänne vielä uudemman kerran, olis superkivaa saada palautetta myös niistä ohjeista. Toivon todella, että jatkat blogini seuraamista. Kaikkea hyvää sulle. :) t. Noel

Kommentoi


RSS

©2019 Munlaista elämää - suntuubi.com