Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kulkija!

Blogikirjoitukset

Paluu
07.10.2018 21:31 | Noel

Tasan kaksi kuukautta sitten laitoin tän blogin tauolle henkilökohtaisista syistä. Nyt on aika palata kirjoittamaan arjesta muunsukupuolisena - se kun jatkuu jatkumistaan, vaikka blogin laittaisikin tauolle. 

Viime aikoina on ollut sekä todella rankkaa että ihan huippua! Mulla on meneillään tosi isoja juttuja, joista en turvallisuussyistä voi valitettavasti vielä tässä vaiheessa kertoa blogin puolella enempää. Lupaan kuitenkin tavanomaisen syväluotaavan analyysin heti, kun asiat varmistuvat.

Oon nämä viimeiset pari kuukautta kaivannut taukoa tästä yhteiskunnasta, kun tauon toivominen omasta identiteetistä tuntuis jotenkin liian karulta sanoa ääneen. Eihän mulla oikeastaan mun identiteetin kanssa olekaan ongelmaa, vaan asioiden, joihin se johtaa. Mä oon ollut superväsynyt olemaan esillä identiteettini takia. Pidän toki tosi tärkeänä avoimen keskustelun, sillä tietous muuten etene ikinä. Mun on myös tosi helppoa olla avoin mun sukupuoli-identiteetistä ja siitä seuraavista hauskoista ja vähemmän hauskoista kommelluksista. Joskus sitä vaan silti kaipais lomaa siitä kaikesta. 

Nyt olen olemattoman lomani kuitenkin lomaillut, koska totesin, että kaipaan jo tätä mun minimalistista aktivistielämää, vaikka välillä väsyttääkin ihan uupumukseen asti. Yritän jatkossa kirjoitella oman jaksamisen mukaan. 

Tällä postauksella ei ole nyt sen kummempaa tarkoitusta kuin todeta, että tervehdys, täällä ollaan taas! Parin päivän sisällä on tulossa postaus parin viikon takaisesta matkakokemuksestani muunsukupuolisena. Ajattelin myös lähiaikoina toteuttaa jo kuukausia sitten toivotun postauksen seksuaalisen suuntautumisen ja muunsukupuolisuuden suhteesta. Oisko just sulla joku aihe mielessä, josta toivoisit mun kirjoittavan? Jos vastauksesi on myöntävä, kommentoi ihmeessä!


 - Noel

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
RSS

©2019 Munlaista elämää - suntuubi.com