Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa kulkija!

Blogikirjoitukset

Mitä mulle kuuluu?
29.07.2018 19:45 | Noel

Viime aikoina on ollut aika raskasta. Oon kärsinyt tosi pahasta dysforiasta päivittäin, monina päivinä ihan aamusta iltaan asti. Vaikeinta on ollut se, ettei mun vanhat ja tutut keinot oo nyt auttanut dysforiaan samalla tavalla kuin ennen.

Harmillisinta vaikeessa dysforiassa on se, että se vaikuttaa niin suoraan sosiaaliseen elämään ja ihmissuhteisiin. Mun on ollut tosi vaikeaa olla ihmisten, varsinkin uusien, kanssa. Musta tuntuu tosi kiusalliselta ihan normaalit sosiaaliset tilanteet, joista ennen oon selvinnyt ilman sen suurempia ongelmia. Oon kuitenkin yrittänyt olla välttämättä sosiaalisia tilanteita dysforian takia, koska välttely todennäköisesti vaan lisäisi dysforiaa ja ahdistusta.

Luulen, että tää vaihe johtuu siitä, että elän tällä hetkellä aika mullistavaa vaihetta mun elämässä. Mun on pitänyt tehdä isoja ja vaikeita päätöksiä tässä kevään ja kesän aikana, joista toivottavasti seuraa jotain suurta ja positiivista. Tilannetta vaikeuttaa se, että joudun olemaan näiden juttujen kanssa tosi yksin. Mulla on kyllä elämässäni ihmisiä, joille puhua, mutta nyt on kyse sellasista jutuista, jotka mun vaan tavallaan täytyy kohdata ihan yksin.

Oon pahoillani, jos tästä kirjoituksesta ei saa mitään selkoa (kuvastaa kyllä hyvin tätä sekava tilannetta elämässäni). Tarkoituksena on ollut olla täällä mahdollisimman avoin kaikesta, mutta tästä en juuri nyt pysty olemaan tämän avoimempi. Ehkä vielä lähitulevaisuudessa.

P.S. 5000 kävijää, olen onnellinen jokaisesta teistä! Jos koet, että oot saanut jotain tästä blogista tai sulla herää kysymyksiä, kerro ja kysy ihmeessä! Blogia saa myös jakaa eteenpäin, olisin todella kiitollinen.

 


 - Noel

<< TakaisinKommentti

Kirjoittaja

Sähköposti

Kotisivut

Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)Ei kommentteja
RSS

©2019 Munlaista elämää - suntuubi.com